Verkkovalmennus

Uudistettu Keho ja Mieli- energiaa arkeen verkkovalmennus nyt myynnissä!

Olemme yhteistyössä rentoutusvalmentaja ja ASMR- spelialistin Assin (www.assimusa.com) kanssa tehneet teille tämän kahdeksan viikkoa kestävän verkkovalmennuksen, josta löytyy todella kattavat työkalut tukemaan ja lisäämään Kehon ja Mielen hyvinvointia.

Valmennus sisältää:

  • 2- jakoisen kuntosaliohjelman aloittelijalle:

Sopii aloittelijalle ja jo hieman treenanneelle. Ohjelmassa käytetään paljon laitteita, mutta myöskin omankehonpainoa ja vapaita painoja. Ohjelman tavoite on parantaa kuntoa, lisätä voimaa ja lihasmassaa. Ohjelma sisältää neljä erilaista treeniä.

  • 2- jakoisen kuntosaliohjelman edistyneelle:

Sopii edistyneelle harjoittelijalle, jolle isot moninivelliikkeet ovat jo tuttuja. Sinun tulisi hallita kyykyn, penkkipunnerruksen, maastavedon, pystypunnerruksen ja kulmasoudun perusteet. Ohjelmassa käytetään paljon vapaita painoja. Ohjelma sisältää neljä erilaista treeniä, joista treenit 1 ja 2 keskittyvät perusvoiman hankintaan ja treenit 3 ja 4 kestävyysvoiman hankintaan.

Treeniohjelmissa on jokaisista liikkeistä selkeät ohjeet kuvineen ja videoineen. Voit treenata molemmilla ohjelmilla 2 -4 kertaa viikossa omia resursseja ja tavoitteitasi mukaillen. Ohjelmien mukana myös viikkosuunnitelmat, joiden väliltä valitset sen mukaan kuinka usein haluat harjoitella.

  • Alkulämmittely ohjelmat

Selkeät ohjeet kuvineen ja videoineen.

  • Syke Tribe- mobiilisovelluksen ja sen tarjoamat tukityökalut: mm. treeni- ja ruokapäiväkirja, unenseuranta ja askelmittari.
  • Oppaan ruokavalion koostamiseen ja perustietoutta ravitsemuksesta ja erityisruokavalioista.

Ravitsemusosiossa pyritään löytämään hyvinvointia, energisyyttä ja terveyttä lisäävä runko syömiseen. Ei kieltolistoja tai valmiita ruokavalioita.

  • Reseptejä ja ruokavinkkejä yli 15 kappaletta.

​​​​​​​Rentoutusvalmennuksessa:

  • Erilaisia läsnäolo-, mielikuva- ja rentoutusharjoitteita
  • Rentoutusäänitteitä

Verkkovalmennus alkaa aina maanantaisin!


HINTA VAIN 99€/ 8 viikkoa (sisältää alv 24 %)

Lunasta paikkasi valmennukseen verkkokaupasta!

Asiakkaiden kertomaa

VERKKOVALMENNUKSESTA:

Jouko, KEHO & MIELI energiaa arkeen- verkkovalmennus

Yrittäjä

"Kurssi oli hyvä, valmennus asiantuntevaa ja laaja- alaista. Jokaista revitystä ei "Papparainen" pystynyt tekemään, mutta soveltaen osin ja hengessä mukana ollen. Valmennuksessa oli jo koettua ja uuttakin mukavasti. Hyötyä oli todella paljon, kun muistui monet vanhat metkut mieleen. Jatkan edelleenkin liikunnallista elämäntapaa, vieläkin aktiivisempana ja ravintopuolta tarkemmin seuraten. Harmonia on vallannut mielen, kiitos fyysisen ja henkisen "jumpan"."

Jaana, KEHO & MIELI energiaa arkeen- verkkovalmennus


"Verkkovalmennus vastasi odotuksia ja onnistui tukemaan liikunnallisia tavoitteitani. Liikunta ja rentoutuminen säännöllistyivät, veden juonti ja proteiinin saanti lisääntyivät. Osa harjoituksista oli aivan liian rankkoja, mutta tein oman kunnon mukaan, vaihdoin toiseksi tai jätin pois kokonaan. Olen oikein motivoitunut jatkamaan liikunnallista elämäntapaa. Ohjelma oli monipuolinen, varmasti tarjosi kaikille jotain. Ruokavinkit olivat hyviä. Erityisen miellyttävää oli rentoutusharjoitteet."