Valmennuspalvelut
Sinun tavoitteidesi tueksi!

Tavoitteesi antavat sinulle suunnan, oli päämääränäsi sitten elämäntapamuutos, kehittää peruskuntoasi, kehittää maastaveto ennätystäsi, muokata kehoasi taikka saada ruokavalio muutoksilla enemmän energiaa arkeesi.

PERSONAL TRAINING

Yksilöllistä, kokonaisvaltaista valmennusta, jota muokataan jokaisen lähtötason, tarpeiden, resurssien ja tavoitteiden mukaan.

Valmentajan kanssa saavutat tavoitteesi huomattavasti helpommin, nopeammin ja varmemmin. Sinun ei itse tarvitse käyttää kaikkea aikaasi tarvittavan tieto-taidon hankintaan ja erilaisten toimintatapojen kokeilemiseen. Saat apua ongelmatilanteisiin, etkä jää niihin yksin.

PARIVALMENNUS

Mietitkö yhteistä treeniprojektia ystävän tai puolisosi kanssa? Tämä kokonaisuus on teidän juttu! Kaverin kanssa treenaaminen on hauskaa ja motivoivaa. Parivalmennuksessa ei ole muuta eroa yksilövalmennukseen (lue kohta personal training) kuin se että ohjatut yhteistreeninne ovat samanlaiset.


Jos sinulla on useampikin ystävä tai vaikka työporukka jonka kanssa haluaisitte yhdessä treenaamaan, ota yhteyttä niin sovitaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

RAVINTOVALMENNUS

Terveellinen ja riittävä ravinto auttaa sinua jaksamaan arjessa ja treeneissä paremmin, treenaamaan laadukkaammin ja palautumaan nopeammin. Ravinnolla on myös suuri vaikutus sopivan painon ja kehonkoostumuksen ylläpitoon.

Ravinto-ohjelma räätälöidään tarpeitasi, tavoitteitasi ja arkeasi tukemaan. Kuitenkin rennolla otteella ja painottaen tervettä suhdetta ruokaan.


Ota yhteyttä

0440707795

tminanapirhonen@gmail.com