Valmennuspalvelut

Sinun tavoitteidesi tueksi!

Tavoitteesi antavat sinulle suunnan, oli päämääränäsi sitten elämäntapamuutos, kehittää peruskuntoasi, kehittää maastaveto ennätystäsi, muokata kehoasi taikka saada ruokavalio muutoksilla enemmän energiaa arkeesi.

PERSONAL TRAINING

Yksilöllistä valmennusta, jota muokataan jokaisen lähtötason, tarpeiden, resurssien ja tavoitteiden mukaan.

Valmentajan kanssa saavutat tavoitteesi huomattavasti helpommin, nopeammin ja varmemmin. Sinun ei itse tarvitse käyttää kaikkea aikaasi tarvittavan tieto-taidon hankintaan ja erilaisten toimintatapojen kokeilemiseen. Saat apua ongelmatilanteisiin, etkä jää niihin yksin.

PARIVALMENNUS

Mietitkö yhteistä treeniprojektia ystävän tai puolisosi kanssa? Tämä kokonaisuus on teidän juttu! Kaverin kanssa treenaaminen on hauskaa ja motivoivaa. Parivalmennuksessa ei ole muuta eroa yksilövalmennukseen (lue kohta personal training) kuin se että ohjatut yhteistreeninne ovat samanlaiset.


Jos sinulla on useampikin ystävä tai vaikka työporukka jonka kanssa haluaisitte yhdessä treenaamaan, ota yhteyttä niin sovitaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

RAVINTONEUVONTA

Terveellinen ja riittävä ravinto auttaa sinua jaksamaan arjessa ja treeneissä paremmin, treenaamaan laadukkaammin ja palautumaan nopeammin. Ravinnolla on myös suuri vaikutus sopivan painon ja kehonkoostumuksen ylläpitoon.

Ravinto-ohjelma räätälöidään tarpeitasi, tavoitteitasi ja arkeasi tukemaan. Kuitenkin rennolla otteella ja painottaen tervettä suhdetta ruokaan.


Asiakkaiden kertomaa

Sanna, YKSILÖVALMENNUS

Lähihoitaja

"Kipu on ollut läsnä viimeisen puolen vuoden aikana enempi ja vähempi, päivät ihan erilaisia ja edelleenkin jotkut päivät on huonompia kuin toiset. Lääkärillä ravattu ja erilaisia lääkityksiä kokeiltu, mutta kyllä se liike on lääke. Suuri kiitos kuuluu miun PT:lle Nanalle. Tuo tyyppi on laittanut liikettä tähän masiinaan ja tehnyt hyvät ohjelmat, joilla on päässyt kuntouttelee selkää pikkuhiljaa, ensin kotona treenaillen ja sitten viimein laskenut meikäläisen salillekkin. Ennenkaikkea suunnitellut kaiken niin ettei tehdä enempää hallaa tuonne selkään. Matka on vielä pitkä ja tälläiselle heikkohermoiselle on hyvä olla matkassa PT, joka osaa myös ottaa rauhakseltaan ja oikeissa kohdissa potkia persauksille lisää vauhtia."

Ota yhteyttä

0440707795

tminanapirhonen@gmail.com