Valmennuspalvelut

Sinun tavoitteidesi tueksi!

Tavoitteesi antavat sinulle suunnan, oli päämääränäsi sitten elämäntapamuutos, kehittää peruskuntoasi, kehittää maastaveto ennätystäsi, muokata kehoasi taikka saada ruokavalio muutoksilla enemmän energiaa arkeesi.

PERSONAL TRAINING

Yksilöllistä valmennusta, jota muokataan jokaisen lähtötason, tarpeiden, resurssien ja tavoitteiden mukaan.

Valmentajan kanssa saavutat tavoitteesi huomattavasti helpommin, nopeammin ja varmemmin. Sinun ei itse tarvitse käyttää kaikkea aikaasi tarvittavan tieto-taidon hankintaan ja erilaisten toimintatapojen kokeilemiseen. Saat apua ongelmatilanteisiin, etkä jää niihin yksin.

PARIVALMENNUS

Mietitkö yhteistä treeniprojektia ystävän tai puolisosi kanssa? Tämä kokonaisuus on teidän juttu! Kaverin kanssa treenaaminen on hauskaa ja motivoivaa. Parivalmennuksessa ei ole muuta eroa yksilövalmennukseen (lue kohta personal training) kuin se että ohjatut yhteistreeninne ovat samanlaiset.


Jos sinulla on useampikin ystävä tai vaikka työporukka jonka kanssa haluaisitte yhdessä treenaamaan, ota yhteyttä niin sovitaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

RAVINTONEUVONTA

Terveellinen ja riittävä ravinto auttaa sinua jaksamaan arjessa ja treeneissä paremmin, treenaamaan laadukkaammin ja palautumaan nopeammin. Ravinnolla on myös suuri vaikutus sopivan painon ja kehonkoostumuksen ylläpitoon.

Ravinto-ohjelma räätälöidään tarpeitasi, tavoitteitasi ja arkeasi tukemaan. Kuitenkin rennolla otteella ja painottaen tervettä suhdetta ruokaan.


Asiakaspalautteet

Kaisa, PIENRYHMÄVALMENNUS

Sosiaaliohjaaja

"Itsellä nivelrikon aiheuttamat lonkka- ja alaselkäkivut hävisi voimavalmennuspienryhmään osallistumisen myötä. Vuosien särkylääkkeillä nukkumisen saattoi lopettaa ja nyt otan satunnaisesti kipulääkettä yötä vasten, yleensä silloin, kun en ole muistanut piiskata kroppaa tarpeeksi. Liike todellakin on lääke. Tärkeintä lienee jokaisen löytää se itselleen optimaalisin tapa liikkua, mutta lämpimästi suosittelen sitä etsimään."

Sanna, YKSILÖVALMENNUS

Lähihoitaja

"Kipu on ollut läsnä viimeisen puolen vuoden aikana enempi ja vähempi, päivät ihan erilaisia ja edelleenkin jotkut päivät on huonompia kuin toiset. Lääkärillä ravattu ja erilaisia lääkityksiä kokeiltu, mutta kyllä se liike on lääke. Suuri kiitos kuuluu miun PT:lle Nanalle. Tuo tyyppi on laittanut liikettä tähän masiinaan ja tehnyt hyvät ohjelmat, joilla on päässyt kuntouttelee selkää pikkuhiljaa, ensin kotona treenaillen ja sitten viimein laskenut meikäläisen salillekkin. Ennenkaikkea suunnitellut kaiken niin ettei tehdä enempää hallaa tuonne selkään. Matka on vielä pitkä ja tälläiselle heikkohermoiselle on hyvä olla matkassa PT, joka osaa myös ottaa rauhakseltaan ja oikeissa kohdissa potkia persauksille lisää vauhtia."

Pia- Maria, PIENRYHMÄVALMENNUS

Suuhygienisti / Yrittäjä

"Valmennus ylitti reilusti odotukseni; lähdin mukaan vähän ehkä skeptisenä, koska olen jo aiemmin osallistunut moniin valmennuksiin edellisessä asuinkaupungissani enkä oikein ole saanut niistä kaivattua boostia tavoitteelliseen liikkumiseen."

"Keskiviikko on tätä nykyä viikon odotetuin päivä 🦾koska silloin on ryhmätreeni. Pienryhmässä treenaaminen on hauskaa, motivoivaa ja kannustavaa itsensä haastamista. Mutta siihen tarvitaan oikeanlainen PT! Ja Nana on juuri sellainen: hän saa aikaan tunteen, ettei treeni ole tiukkapipoista puurtamista, mutta kuitenkin tehdään tosissaan."

"Voin suositella pienryhmävalmennusta ihan kaikille; oli sitten aiempaa treenitaustaa tai ei."

"Kiitos Nana sydämmellä ❤ tehdystä työstä."

Marita, 36

Kokoonpanija

"Odotukseni valmennuksesta ylittyivät moninkertaisesti. Vaikka töitä tehdään tosissaan, silti on hauskaa. Uudet liikkeet käydään läpi ja opetellaan perusteellisesti. Käytössä oleva Syke- sovellus on todella kätevä ja nykypäivää"

"Tavoitteeni oli ylipäätään saada persus irti sohvasta ja innostua liikkumisesta. Se tavoite alkaa olla saavutettu. Vielä vähän opettelen itsekuria ja oma- aloitteisuutta.

Olin käynyt muutaman kerran kaverin mukana salilla pyörähtämässä ja olin sitä mieltä, ettei se ole minun juttuni. Jokseenkin impulsiivisena ihmisenä, Nanan ilmoituksen pienryhmävalmennuksesta nähtyäni, päätin kuitenkin lähteä kokeilemaan. Riskit olivat pienet. Ryhmävalmennus olisi edullisempaa kuin yksilövalmennus ja valmennusjakso vain kolme kuukautta, jos en olisi touhusta innostunut. Toisin kävi, innostuin.

Nana ja ryhmäläiseni ovat huipputyyppejä. En olisi ikimaailmassa uskonut, että treeneissä olisi niin hauskaa kuin meillä on. Ryhmän luoma paine on itseni kaltaiselle laiskiaiselle ehdoton. Treeneistä ei kehtaa olla pois tekosyillä. Valmennus on ollut hyödyllinen siinäkin mielessä, että olen oppinut tekemään liikkeet alusta asti oikein. Eli en ole lähtenyt itse räpeltämään laitteisiin ja mahdollisesti oppinut silloin huonoille tavoille (esim vääriä asentoja ja liikeratoja)."

"Korona- aika osui pahasti valmennusjaksoomme, mutta kuilloistenkin määräysten mukaisesti treenasimme ulkona rappusissa, urheilukentällä, ulkosalilla tai Facebook live- yhteyden välityksellä kotona. Henkilökohtaisena vaikeutena vatsani alkoi yllättäen kipeytyä ruoasta. Se loi haasteita terveelliseen syömiseen ja vaikutti isosti motivaatiooni. Nanalta löytyi tähän ratkaisu ja sain ongelman hallintaani."

"Suosittelen pienryhmävalmennusta ihan kenelle vain. Iällä, koolla, liikunnallisella taustalla, terveydellisillä rajoitteilla jne. ei ole väliä. Vaikka kyse onkin ryhmävalmennuksesta, yksilön lähtökohdat otetaan valmennuksessa huomioon."

"Oot Nana huikee muija. Just sopivassa suhteessa rento, mutta tiukka. Otat meidät hienosti yksilöinä huomioon. Hoidit hienosti himaan Koronan tuomat haasteet meidän valmennuksessa. Susta paistaa kilometrien päähän, että teet duunias intohimoisesti koko sydämmelläs (ja tietty kropalla 😜), ja se jos mikä innostaa meitäkin. Kiitos."

Ota yhteyttä

0440707795

tminanapirhonen@gmail.com